torstai 22. kesäkuuta 2017

Kattopellit ja tuulensuojalevyt asennettu!

Nyt on hetken ollut Blogissa hiljaiseloa ja on aika päivittää, mitä raksalle tällä hetkellä kuuluu. Porin kaupunki rakentaa jokirantaa ja on ihana nähdä millaiseksi rantabulevardi muotoutuu.


Autotalli on nyt saatu siihen vaiheeseen, että tästä jatkammekin rakentamista itse. Autotallin lattia on valettu, runko pystyssä ja kattopellit asennettu paikoilleen! Seuraavaksi aloitetaan eristäminen, levytys ja ulkoverhouksen asennus. Myös lattia hiotaan lähiaikoina ja siihen tullaan asentamaan pinnoite, josta lisää myöhemmin.Viimeiset pari viikkoa raksalla on kovaa vauhtia asennettu tuulensuojalevyjä ja tällä viikolla pojat saivat koko talon ja tallin täysin suojattua. lisäksi kattopellit asennettiin tällä viikolla sateesta huolimatta. Nyt vesi ei pääse enää taloon sisälle eikä kylmä ilmakaan haittaa raksalla työskentelyä.

Nyt hommat jatkuu toistaiseksi sisätiloissa, sillä seuraavaksi vuorossa on eristäminen sekä höyrysulkumuovien asentaminen. Tontti on edelleen täynnä tavaraa, mutta kyllä se pihakin alkaa sieltä tulemaan vihdoin esiin!


Vihdoin asunnossa on myös ovi! Dekotalon raksaovi toimii samalla myös viestinviejänä eri työmiesten ja asiakkaan välillä, sillä oven sisäpuolelta löytyy työmaamme postilaatikko, johon viimeksi eilen veimme postia raksamiehille kalustekuvien osalta. Alla olevassa kuvassa näkyy aloitettua eristämistä pesuhuoneen, saunan ja eteisen osalta. ikkunapaikat näkyvät jo sisäpuolelta selkeästi, mutta ulkoa talomme on tällä hetkellä täysin levytetty. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti