lauantai 25. maaliskuuta 2017

Missä se uusi koti oikein sijaitsee?
Tonttihakemus asuntomessujen tontista jätettiin viime kesänä ja odotellessamme päätöstä päätimme syyskuun alussa käydä tutustumassa mahdollisesti uuteen asuinympäristöömme. Kirjurinluoto tarjoaa monipuolisia retkeily- ja ulkoilumahdollisuuksia koko perheelle ja sijaitsee aivan messualueen vieressä, joen toisella puolella. Meitä kiinnosti erityisesti kirjurissa ja hevosluodossa sijaitsevat luontoreitit ja kävimme tutustumassa niihin muutamaan otteeseen. Alueelta löytyy uskomattoman ihania ja kauniita reittejä ja kävimme myös katsastamassa, miltä messualue näyttää joen toiselta puolelta. Alapuolella otettu kuva on otettu Melamajavien laiturilta, josta saa mm. vuokrata kajakkeja, kanootteja ja sup-lautoja. Ensi kesänä samasta kohtaa otetussa kuvassa onkin sitten jo meidän uusi koti keltaisten rakennusten edessä :) 
Melamajavien lähettyviltä löytyi myös viljelypalstoja, joita saa vuokrata. Lisäksi huomasimme myös ampparinaapurit viljelypalstojen lähettyvillä. Ehkä ensi kesästä eteenpäin nautiskelemme iltateessä vain luomuhunajaa...

Toisella tutustumiskäynnillämme löysimme pienen saaren kirjurinluodosta, johon pääsee sekä allaolevalla lautalla, että siltaa pitkin. Tosin tämän lautan liikkumiseen on itse tehtävä vähän hommia..

Vaikeakulkuisempiin paikkoihin oli rakennettu "pitkospuita", tällä kertaa ne oli rakennettu kuitenkin raudasta, mutta ajoivat asiansa hyvin. 
Lopuksi vielä kiersimme Porin Yliopistokeskuksen kautta kotiin ja ihailimme auringonlaskua, joka tulee myös uudesta kodistamme näkymään yhtä upeana. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti