maanantai 20. maaliskuuta 2017

Suunnitelmat käytäntöönTulevalle kodille oli alusta asti muutamia tiettyjä kriteereitä, joiden pohjalta suunnitelmat aloitettiin.  Talon oli oltava muuttovalmis ja kaksikerroksinen, mutta toinen kerros ei saisi olla ihan yhtä suuri kuin ensimmäinen. Lisäksi alakerrasta olisi löydyttävä keittiö, olohuone, pesutilat sekä yksi makuuhuone ja talon neliöt pitäisi mahtua noin 150 neliöön.  Näiden kriteerien pohjalta ei keneltäkään talotoimittajalta löytynyt sopivaa taloa sellaisenaan, joten lähdimme itse hahmottelemaan kriteerit täyttävää kotia. Malleja ja suunnitelmia oli kuitenkin lähes yhtä monta, kuin on talopakettifirmojakin ja vaihtoehdot tuntuivat loputtomilta. Koko viime kesä ja alkusyksy menikin mukavasti taloa hahmotellessa.


Tonttikaupat kuitenkin lähestyi  syksyn edetessä ja päätös rakentamisesta olisi tehtävä pian. Päätimmekin ottaa yhteyttä vielä muutamiin talopakettifirmoihin ja aivan viimemetreillä Dekotalo astui kuvioihin ja tuntui heti alusta asti, että tämä on nyt se puuttuva palanen suunnitelmista. Ja näin kävi.

Taloa alettiin suunnittelemaan piirustuksieni sekä muiden toiveidemme perusteella yhdessä Dekotalon kanssa ja  aika nopeasti talosta saatiin suunniteltua juuri meidän tarpeet täyttävä koti ja kaupat voitiin lyödä lukkoon. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti