lauantai 3. maaliskuuta 2018

Sauna ja vilkaisu keittiöönKevät alkaa olemaan jo pitkällä ja aurinkokin näyttäytyy lähes päivittäin. Taas harmillisen pitkä aika edellisestä blogipäivityksestä. Kovin paljon ei viime kuukausien aikana ole itse talossa tapahtunut, mutta sitäkin enemmän projektissa muuten. Ensimmäiset kuvauspäivät lähestyvät ja tämä aiheuttaa aikataulupaineita esimerkiksi kalusteiden tilaamiseen liittyen. Monissa huonekaluliikkeissä toimitusajat voivat olla jopa 8 viikkoa, joten siksi huonekaluja on pitänyt tilailla jo nyt. Huonekalujen lisäksi messukodeissa tulee olla kattaus ja muut sisustustuotteet kuten verhot, tyynyt, päiväpeitteet, matot, taulut kaikki paikoillaan hyvissä ajoin. Viime kuukausien aikana olemme rakentaneet yhteistyösuhteita näihin asioihin liittyen ja toivottavasti pian saamme sopimukset tehtyä! 

Talossa sisälläkin on kuitenkin tapahtunut ja esimerkiksi sauna alkaa vihdoin ja viimein olemaan valmis! Vielä lasit puuttuvat suihkun ja saunan välistä, mutta nekin on jo onneksi tilattu ja saapuvat muutaman viikon päästä. 

Meillä saunaan tuli Harvian lauteet ja kiuas. Saunan suunnitteluun käytettiin melko paljon aikaa ja vaihtoehtoja oli todella paljon. Halusimme mahdollisimman tunnelmallisen saunan ja tummat seinät määrittelivät pitkälti lauteiden värin. Seinäpaneelit ovat Aureskosken harjattu savusauna -paneeleita ja niihin olemme todella tyytyväisiä. Seinäpaneeleita valitsimme melko pitkään sillä aluksi ei meinannut löytyä sellaista väriä, jota olimme ajatelleet. Pohdimme myös seinäpaneeleiden maalausta, mutta onneksi löysimme valmiiksi sellaisen värin, johon olemme tyytyväisiä. Halusimme vaaleat lauteet, jottei saunasta tule liian tumma. Valoa saunaan tulee kahden ikkunan kautta, sekä epäsuorasti lauteiden alta. Myös puukiuas tuo valoa ja tunnelmaa. Puukiuas määritteli koko saunan suunnittelua pitkälle, mutta kyllähän sieltä myös sähkökiukaalle varaus löytyy mikäli mieli muuttuu vuosien saatossa. Saunasta voimme ihastella kokemäenjokea ja koska sauna sijaitsee alakerrassa, myös uimaan on lyhyt matka! Vielä jäät peittää joen, mutta viime kesää ja sinistä jokea muistellessa nousee kyllä hymy huulille. Vastapuolella näkyy siirtolapuutarha ja kesällä joessa on mukavasti vilinää erilaisten vesiurheilun harrastajien toimesta. 


Saunan lisäksi saimme vihdoin ja viimein myös keittiön kaapit kotiimme <3. Kuvassa pieni pala keittiötä ja värimaailmaamme. Tosin kaappien välitila vielä huutaa tyhjyyttään, mutta kevään aikana onneksi tähänkin on tulossa muutos. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti